Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Innovatieve Partnerships, Smart Mobility over de grenzen heen

9 juli 2020 | 10.00 - 12.00 uur | webinar

Op 9 juli organiseert FME samen met haar partners Agoria en NLinBusiness* het webinar Innovatieve Partnerships: Smart Mobility over de grenzen heen. Dit webinar gaat over de uitdagingen in België op het gebied van duurzame mobiliteit en verkeersstromen, waarbij zij graag samenwerken met het bedrijfsleven naar het zoeken van oplossingen.

FME richt zich op het ontwikkelen van een meerjarige samenwerking tussen Nederland en België, gericht op slimme mobiliteit en transport infrastructuur. Dit, om innovatie, co-creatie, samenwerking en verdienkracht in beide landen te bevorderen en gezamenlijk met de technologische sector en de overheden een duurzaam en toekomstgericht mobiliteitssysteem uit te bouwen. Dit webinar is daarmee een kick-off van de digitale handelsmissie naar België op 17 en 22 juli.

Programma:

  • Introductie door organiserende partijen
  • Ins & outs Vlaams mobiliteitsproject Mobilidata
  • Do’s and dont’s innovatief aanbesteden: Talking Traffic
  • Doorkijk naar de virtuele handelsmissie en verdere follow-up

Nederlandse deelnemers kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Ben je een Belgisch bedrijf en wil je graag meedoen aan dit webinar? Meld je dan aan door een mail te sturen naar membersteam@agoria.be.

Wanneer?

Datum: 9 juli 2020
Tijd: 10.00 – 12.00 uur Nederlandse tijd

*NLinBusiness, een belangrijke partner waar VNO-NCW Midden mee samenwerkt, is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie.