Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Haal meer uit je lidmaatschap. Doe mee met deze projecten!

VNO-NCW Midden regio Arnhem-Nijmegen zet zich in voor de belangen van ondernemers in de regio. Zeker nu door de gevolgen van corona. Maar we doen meer! Er lopen allerlei projecten waar jij als ondernemer voordeel aan hebt. Denk aan subsidievoordelen, maar ook inzet van gratis coaches.
Doe jij al mee?

 • Arnhemse energiebesparing
  Wil jij ook besparen op je energierekening? Maar je weet niet precies hoe? Dan bieden we ondernemers in Arnhem tot maximaal 75% korting op een energiescan.
 • ArnhemMade
  Unieke kans voor MKB maakbedrijf in regio Arnhem om kennis te maken met een industrieel ontwerper. Doe mee met dit mooie project en krijg 5 dagen inzet van een industrieel ontwerper tegoed (t.w.v. € 3.200,-).
 • Digitale werkplaatsen Arnhem-Nijmegen
  Heb jij ideeën om je bedrijf en processen verder te digitaliseren? Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? VNO-NCW Midden is samen met o.a. de HAN het project digitale werkplaatsen gestart. Voor ondernemers dé plek voor advies en ondersteuning van digitalisering: laagdrempelig, dichtbij en tegen schappelijke kosten. Meer informatie
 • Gratis jobcoach Rijk van Nijmegen
  Heb jij een medewerker die de capaciteiten in huis heeft om zijn werk goed te doen, maar in de praktijk toch dreigt vast te lopen? Een jobcoach kan een uitkomst bieden. VNO-NCW Midden zet in op het project Perspectief op Werk en voor ondernemers in regio Nijmegen is het daarom mogelijk om een jobcoach kosteloos in te zetten.
  Meer informatie
 • Middencirkel
  Een intervisiegroep met leden voor leden. Klein, vertrouwelijk en ruimte voor jou als ondernemer. Doe ook mee! Klik hier voor meer informatie.