Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Informatie coronavirus voor ondernemers

Vraag en aanbod: laat ons weten wat je nodig hebt

Ondernemers weten als geen ander kansen te creëren en te verzilveren, ook in tijden van crisis. Dáár komt de waarde van het netwerk van VNO-NCW Midden écht tot uiting! 

Oplossingen zitten vaak in een verrassende hoek
Waar de ene ondernemer een beroep moet doen op werktijdverkorting, kampt de andere juist met personeelstekort. Mogelijk kunnen wij een andere ondernemer aan jou koppelen en helpen jullie elkaar door deze crisis heen.

Laat weten waarmee jij écht geholpen bent. Wij gaan aan de slag en kijken in ons netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen.

< Laat ons weten wat je nodig hebt > (eenvoudig webformulier)

Informeer ons, help jezelf

Daarnaast horen we ook graag welke gevolgen jij als ondernemer ervaart. Van welke maatregelen maak je (reeds) gebruik en welke tips heb jij voor collega-ondernemers? Alle input die we krijgen is nuttig. Hoe duidelijker de volle omvang en impact is, hoe beter de maatregelen daarop kunnen worden afgestemd. Als regionale vereniging van VNO-NCW hebben we korte lijnen met provincies en gemeenten en via onze landelijke vereniging in Den Haag ook met landelijke overheden.

Laat het ons weten per mail.

Ga voor alle informatie over corona en ondernemen naar de speciale webpagina www.vno-ncwmidden.nl/corona.

Of rechtstreeks naar:

Handige documenten

Wegwijzer

19-03-2020 – Compacte wegwijzer voor ondernemers die zijn getroffen. Wat doe je als je minder werk hebt voor je personeel, tijdelijk geen inkomsten hebt als zzp’er, of bijvoorbeeld je belastingen niet op tijd kunt betalen?

Coronavirus: hoe veilig en gezond om te gaan met COVID-19 op de werkvloer – VNO-NCW

Hoe moet je als bedrijf, instelling of organisatie op een gezonde en veilige manier omgaan met de gevolgen van het coronavirus? Daarover gaat deze handreiking van VNO-NCW, MKB-Nederland en AWVN, bedoeld voor onder meer werkgevers, managers en personeelsfunctionarissen. De handreiking bevat een compilatie van adviezen, tips en handreikingen van verschillende organisaties en instellingen, zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken, HumanCapitalCare, FME, OVAL, OSB, Inretail en het Europees Economisch en Sociaal Comité van de Europese Unie in Brussel.