Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Leden in het nieuws

ondertekening samenwerkingsovereenkomst.
vlnr: Jan Heijn Meijer voorzitter RvB Nysingh; Peter Douwes directeur Oranje Fonds; Theo Ritsma lid RvB Nysingh.

Nysingh partner van Oranje Fonds
Met ingang van 2019 heeft Nysingh een bijzonder partnerschap met het Oranje Fonds. Via het ‘Nysingh Fonds’ steunen Nysingh en het Oranje Fonds sociale projecten in de regio’s Apeldoorn, Utrecht, Zwolle en Arnhem. Het Nysingh Fonds richt zich daarbij op projecten rondom achterstand, armoede, groen als middel, minderheden en jongeren. Daarnaast ontvangt het Oranje Fonds juridische ondersteuning van Nysingh door het kosteloos inzetten van advocaten en notarissen.

Het Oranje Fonds bouwt aan een samenleving waar iedereen mee kan doen, en is er voor iedereen die iets goeds wil doen voor een ander. Zo steunt het Oranje Fonds sociale projecten zoals maatjesinitiatieven voor eenzame ouderen en vrijwilligersprojecten tegen armoede. Ook organiseert het Oranje Fonds activiteiten als NLdoet en de Burendag.

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Apeldoorn, Utrecht en Zwolle werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt hen in staat snel en slagvaardig op te treden en zijn zij partner in business voor al hun cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren zij met name de sectoren Onderwijs, Overheid, Zorg, Food & Agri, Handel & Industrie en Insurance.

www.nysingh.nl

Directiewisseling bij Blanken Controls BV
Met ingang van 1 januari 2019 heeft Erik van Asselt de directie-verantwoordelijkheden bij Blanken Controls B.V in Loenen, onderdeel van de Dalenk Groep, overgenomen van Willem Dikker Hupkes.  Na ruim 33 jaar leiding te hebben gegeven aan de onderneming trekt Dikker Hupkes zich terug.

Blanken Controls BV bestaat 40 jaar in 2019
Onder de hoede van Willem Dikker Hupkes is Blanken Controls uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de meet- en regeltechniek. Al sinds 1996 is Blanken ISO 9001 gecertificeerd. Naast de import en export van, en de groothandel in meet- en regelapparatuur is het bedrijf tevens gespecialiseerd in de daarbij behorende dienstverlening op het gebied van onderhoud, reparatie, kalibratie en certificering van meetmiddelen en processen.

Naast Blanken Controls bestaat de Dalenk Groep uit Introtech B.V., Mera Benelux B.V. en Tüwa GmbH en Service Controls B.V. Deze laatste richt zich op het ontwerp en de installatie van koel-, klimaatinstallaties alsmede warmtepompen. Onlangs is Koller Installatietechnieken BV aan het portfolio toegevoegd.

Alle bedrijven binnen de Dalenk Groep hebben de volgende certificeringen: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001 en AEO. Daarnaast is Service Controls BV F-gassen gecertificeerd. Koller Installatietechnieken BV zal in 2019 ook deze certificeringen verkrijgen.

http://www.blanken.nl