Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondertekenaars Regionaal Hospitality Pact, van links naar rechts: Martijn Wassenaar (SVO), Linda Verschuur - Otter (Gemeente Hardenberg / Human Capital Agenda), Tom Valk (Landstede MBO), Laurens de Lange (VNO-NCW Midden), Annemieke Smit (Alfa College), Arnold Sterk (Cibap Next), Marijn Mooi (Deltion College) en Joëlle Roesink (KHN / Gastvrij Overijssel). Fotograaf: Jean-Jacques Jouret

VNO-NCW Midden mede-ondertekenaar Hospitality Pact Regio Zwolle

Op vrijdag 14 april 2023 ondertekenden vertegenwoordigers van de overheid, het beroepsonderwijs en ondernemersorganisaties actief in de vrijetijdssector, het Hospitality Pact Regio Zwolle. Met de ondertekening van het regionaal Hospitality Pact scharen de ondertekenende partijen zich achter een gezamenlijke aanpak van de arbeidsmarktproblematiek. Bijvoorbeeld door de branche te presenteren als eentje die carrièremogelijkheden biedt, waar flexibiliteit eerder regel dan uitzondering is en waar er banen zijn op veel verschillende niveaus.

Namens VNO-NCW Midden plaatste Laurens de Lange zijn handtekening. “Een mooie stap vooruit en trots dat wij hieraan ook onze bijdrage leveren. Vanuit VNO-NCW Midden hebben we destijds het initiatief genomen voor een Human Capital Agenda in de regio Zwolle met als basis sectortafels waaronder die van de Vrijetijdseconomie. Deze HCA is echt onderscheidend en wordt in steeds meer regio’s en ook landelijk erkend. Vooral door de sterkte betrokkenheid van werkgevers. En…het blijft niet bij plannen maken, maar samen met alle partijen laten we hiermee zien dat er daadwerkelijk iets gebeurt. Waarbij zeker ook alle credits voor mijn mede-bestuursleden Gerrit Jan Hagedoorn en Gabriella Esselbrugge die zich inzetten voor de sectortafel Vrijetijdseconomie.”

Klik hier om het persbericht te lezen.