Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Energiebesparing

VNO-NCW Midden is intensief betrokken bij energiebesparingsinitiatieven en – projecten, die veelal gestimuleerd worden door provinciale financiering. Om de energietransitie in de provincies en regio’s te stimuleren en te versnellen zijn we kernpartner van Nieuwe Energie Overijssel en het Gelders Energieakkoord. Maak gebruik van de (financiële) mogelijkheden!

BespaarGarant

Naast regionale en provinciale initiatieven versnellen en stimuleren wij de energietransitie met deelname in landelijke projecten. Eén daarvan is BespaarGarant, een onafhankelijke stichting, die een betrouwbare standaardmethode biedt om gebouwen te laten verduurzamen met een technische prestatiegarantie en slimme financiering uit lagere energiekosten.

DEB

Ander voorbeeld is DEB, een praktisch, op het mkb toegesneden hulpmiddel om energie te besparen, kosten te verminderen en duurzaamheid te bevorderen. Leden van VNO-NCW Midden kunnen gratis gebruik maken van deze online tool. DEB staat voor Duurzaam. Energie. Besparen. Het programma is een initiatief van MKB-Nederland, financieel ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Bij de totstandkoming is nauw samengewerkt met brancheorganisaties en ondernemersverenigingen.

www.deb.nl