Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Succesvolle derde editie van Ondernemersrally

Op donderdag 20 juni jl. werd voor de derde maal de Ondernemersrally van VNO-NCW Midden en Jong Management verreden. Ditmaal doorkruiste de rally maar liefst drie regio’s, VeluweVallei, Rivierenland en Arnhem-Nijmegen. Voor de rally hadden zich dit jaar 23 equipes ingeschreven met zeer uiteenlopende automobielen, zo deden o.a. een Volkswagen Kever, een Chevrolet Stingray, Alfa Romeo’s, een Porsche, een Saab cabrio, een BMW Z4 en twee BMW Z3, een klassieke Volvo, een Burton én zelfs een elektrische Volkswagen Golf mee. Het doel van de rally is om op een ontspannen wijze te netwerken met andere ondernemers.

Voorafgaand aan de rally droeg Marcel Hielkema de voorzittershamer van de regio Arnhem-Nijmegen over aan Bernard de Graaf, directeur van Ruprobeheer. Marcel, directeur van Scalabor in Arnhem, is recent benoemd tot voorzitter van VNO-NCW Midden. Gezamenlijk met de negen regionale besturen behartigt hij de belangen van alle bij VNO-NCW Midden aangesloten leden. Uiteraard werden beide heren door de aanwezigen van harte gelukgewenst met hun benoemingen. Per 1 juli heeft regio Arnhem-Nijmegen ook een nieuwe regiomanager, Tjerry Verhoeven. Zij zal zich de komende tijd eerst richten op het beter leren kennen van de leden.

De route ging van start bij de BCA Autoveiling in Barneveld, maar niet voordat de deelnemers een zeer interessante presentatie én rondleiding door het bedrijf hadden gehad. Deze rondleiding eindigde in de veilinghal, waar jaarlijks meer dan 42.000 voertuigen van eigenaar verwisselen. Vanuit Barneveld leidde de route door het Veluwse landschap naar restaurant De Heerlijkheid in Eck & Wiel waar de eerste tussenstop was. Onder het genot van een kop koffie of thee, met een gebakje, werden nieuwe contacten gemaakt. Natuurlijk begint bij dit evenement het gesprek vaak over de auto om vervolgens te ontdekken welke activiteiten gesprekspartners in het dagelijkse leven hebben en wellicht ook hier elkaar te vinden.

In het tweede deel van de route werden nog meer mooie weggetjes in Rivierenland bereden om vervolgens, via de ijscoman in Druten, door te rijden naar het eindpunt van de rally; een heerlijke barbecue, die geheel verzorgd werd door KNNS in Wijchen. Daar werden alle equipes opgevangen. Na een drankje werd de equipe die de rally het meest succesvol voltooid had in het zonnetje gezet en ontvingen de rijder en zijn navigator een prijs uit handen van de organisatie.

De organisatie van de Ondernemersrally werd dit jaar mogelijk gemaakt door inzet én sponsoring van Jong Management, VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, De Persgroep/De Ondernemer, KNNS en Henk Scholten Volvo.

De deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde dag, die volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen.