Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Thuiswerken wérkt: tips en hulp voor werkgevers

Nederlandse werkgevers en hun werknemers bewezen dat thuiswerken werkt. Het is nodig en het werkt om besmettingen te beperken. Nu is het de uitdaging om Nederland duurzaam bereikbaar te houden zodat het vervoer in verschillende sectoren op gang blijft. 

Praktijkverhalen

Veel organisaties zijn al goed bezig, zoals financieel dienstverlener Bovemij, lid VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Het bedrijf schenkt veel aandacht aan het ergonomisch inrichten van de thuiswerkplekken van werknemers. Marc Jordens geeft zijn visie op thuiswerken.

Kijk voor hulp en handvatten over duurzaam  in de speciale thuiswerkeditie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit.

Krijg hulp van regionale werkgeversnetwerken

Werkgevers hebben baat bij hulp. Om thuiswerken en een bewuste keuze voor een vervoermiddel te stimuleren, kunnen werkgevers een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Regionale werkgeversnetwerken door het hele land kunnen u hulp en advies op maat bieden. Kom met ze in contact, bekijk hier welke netwerk in jouw regio actief is of neem contact op met je regiomanager van VNO-NCW Midden. Wij zijn partner van de regionale mobiliteitsprogramma’s.