Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Pixabay

Wat betekent de Miljoenennota voor het bedrijfsleven?

VNO-NCW Midden-leden hebben deze week het verkorte bijeenkomstenprogramma van de vereniging in de bus ontvangen. Waar het kan organiseren we fysieke bijeenkomsten, veel gaat online en vaak ook is een combinatie mogelijk. Houd de kalender op de verenigingssite in de gaten voor actuele informatie. We houden ons te allen tijde aan de richtlijnen van het RIVM.

Wil je je laten bijpraten wat de Miljoenennota betekent voor het bedrijfsleven? Dan zijn dit je mogelijkheden:

Zwolle

In de regio Zwolle organiseren we op 15 september het Prinsjesdagcongres. Marcel Klok van ING analyseert de Miljoenennota en dagvoorzitter Coby Zandbergen gaat in gesprek met Peter Snijders, Trudy Huisman, Jelle Weever en Laurens de Lange over de impact van de coronacrisis op hun dagelijks werk.
Aanmelden voor de bijeenkomst bij Lumen is niet meer mogelijk (vol), online aanmelden kan via:

Stedendriehoek

Het Miljoenennota-ontbijt in Paleis Het Loo wordt dit jaar een virtuele variant op woensdag 16 september van 8:45 tot 10:00 uur. Op het menu staan drs. W. (Wouter) Raab, directeur Inspectie der Rijksfinanciën van het Ministerie van Financiën, gastspreker Sandra Philippen, hoofdeconoom ABN-AMRO en dagvoorzitter Frank van Klink gaat in gesprek met deelnemers.

Meer info en aanmelden

VeluweVallei

Ondernemers in de regio VeluweVallei kunnen op 16 september kiezen uit een ontbijt in Barneveld of een lunch in Veenendaal. Bram Faber informeert je over het Belastingplan 2021 en de impact op het bedrijfsleven. Gastsprekers zijn Mathijs Bouman (bij het ontbijt), econoom en journalist  en Syp Wynia (tijdens lunch), onafhankelijk journalist en commentator die vele jaren bij Elsevier Weekblad werkte.

Meer info en aanmelden

Utrecht

Op vrijdag 18 september start om 8 uur een live ontbijt-uitzending van hét Miljoenenontbijt Utrecht. We gaan in op wat de maatregelen van het kabinet voor je organisatie betekenen en laten politici, economen en belastingspecialisten, waaronder Marieke Blom (Hoofdeconoom, ING) en Renate de Lange (Tax partner – lid van de raad van bestuur, PwC) aan het woord.

Meer info en aanmelden

Vragen?
Neem contact op met het VNO-NCW Midden-verenigingskantoor in Apeldoorn, 055 – 5222606, info@vno-ncwmidden.nl

Dank aan alle samenwerkende partners en sponsoren; we kijken uit naar Prinsjesdag 2020!