Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondersteuning voor versterken leercultuur werkgevers Gelderland

Wil je als werkgever in Gelderland ook iets doen aan het versterken van de leercultuur in jouw bedrijf? Maar weet je niet goed waar je de tijd en de kennis vandaan moet halen om dit concreet vorm te geven? Laat je dan ondersteunen door een ervaren arbeidsmarktcoach die een deel van de uitvoering vorm kan geven. En pak ook de kans om van andere werkgevers te leren hoe zij dit doen.

In de periode april 2023 tot en met juni 2024 kunnen een aantal mkb-bedrijven met 20-100 werknemers deelnemen aan het programma Leercultuur MKB Gelderland. Dit in navolging van de pilot in de Achterhoek bij 6 technische bedrijven, zoals bij LBHBox in Ulft. Met een eigen bijdrage van €2000 krijgt het bedrijf ruim 100 uur ondersteuning van een arbeidsmarktcoach en neemt deel aan een 5-tal leerbijeenkomst met andere bedrijven. De resterende kosten worden betaald door de provincie Gelderland. Tijdens dit traject krijg je inzicht in hoe jullie leercultuur vorm kunnen geven en worden de eerste stappen gezet met hulp van de arbeidsmarktcoach. Het beoogd resultaat is dat minimaal de helft van de medewerkers een ontwikkelplan heeft, een deel daarvan is er al mee aan de slag en het bedrijf krijgt een aantal concrete tools om leercultuur verder vorm te geven.

In deze flyer lees je alle informatie over het traject en deelnamecriteria.

Interesse voor deelname?

Heb je na het lezen van de flyer interesse om deel te nemen? Ga naar de website van Leercultuur MKB Gelderland voor meer informatie en voor aanmelden.