Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Warme start 2019

6 Nieuwjaarsbijeenkomsten, 1500 gasten en een indrukwekkend aantal voorbeeld-ondernemers met inspirerende verhalen, duurzame initiatieven en innovatieve kracht. Dat is opbrengst na de eerste januariweken van 2019. Een warme start, waarin onderlinge contacten zijn verstevigd en menig netwerk is uitgebreid.

VNO-NCW Midden was in zes regio’s organisator of mede-organisator van nieuwjaarsbijeenkomsten voor het bedrijfsleven. We kijken terug op veel hoogtepunten:

 • Twente
  Twentse bedrijven leveren tal van slimme ‘innovaties met een missie’ om met duurzame oplossingen bij te dragen aan een volhoudbare toekomst op onze planeet. Minister-president Mark Rutte stelde zich tijdens de Rode Loper persoonlijk op de hoogte van de omvang en reikwijdte van de in het oog springende duurzame bijdragen.
 • Noord-Veluwe
  Alex van den Brink van Transportbedrijf Steven van den Brink en Zonen BV uit Ermelo won de Linnaeusprijs 2018. Deze felbegeerde ondernemersprijs werd feestelijk uitgereikt tijdens de Ontmoeting, de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de Noord-Veluwe, waarin de drie O’s, Onderwijs, Overheid en Ondernemerschap elkaar treffen.
 • regio Zwolle
  Jacco Vonhof
  , ondernemer uit Zwolle, oud-voorzitter VNO-NCW Midden en sinds een aantal maanden voorzitter van MKB-Nederland, was gastspreker op de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW regio Zwolle en MKB-Regio Zwolle. Ook veel aandacht voor arbeidsmarkt en circulair ondernemen, inclusief uitreiking Award Circulair Ondernemen.
 • Stedendriehoek
  Wat een mooie, ondernemende Cleantech Regio zijn we toch! Dat gevoel blijft je bij na het bezoeken van dé nieuwjaarsbijeenkomst van het bedrijfsleven en de publieke partners in de Cleantech Regio. Aandacht voor circulair estafettestokje en 11 pareltjes van ondernemers op de Rode Loper.
 • Rivierenland
  Mona Keijzer
  , staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat, was gastspreker op de nieuwjaarsbijeenkomst voor het regionale bedrijfsleven in Rivierenland. Zij vertelde over haar MKB-actieplan en de diverse regelingen die moeten bijdragen aan het versterken van het MKB. Goed om te horen dat zij een verbinding legt met onze eigen groeiagenda.
 • Achterhoek
  De rode draad bij de nieuwjaarsbijeenkomst bij Kerkemeijer in Borculo was: circulaire economie en energietransitie. Niet zo vreemd met Ruud Koornstra als gastspreker.

Headerfoto: Broxks Fotografie