Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten

//Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten

Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten

Gedeputeerde Staten van Provincie Flevoland hebben een subsidieregeling in het leven geroepen om activiteiten te stimuleren die aansluiten bij het Verhaal van Flevoland én de belevingswaarde van bestaande en nieuwe vrijetijdsproducten vergroten. De provincie stelt de komende 4 jaar een jaarlijks bedrag van € 150.000 voor deze regeling beschikbaar. Ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector kunnen in aanmerking komen voor provinciale subsidie. Hiervoor is een goed uitvoeringsplan nodig, waarin het unieke en onderscheidende karakter van Flevoland wordt vertaald in vrijetijdsproducten voor een desbetreffende doelgroep.

Wanneer u, samen met partners, in aanmerking wilt komen voor een subsidie voor het jaar 2018, dan kunt u daarvoor een aanvraag indienen voor 1 april 2018. Alle benodigde informatie over onder meer de criteria waar een plan aan moet voldoen, hoogte van de bijdrage, procedure, beoordelingscriteria en indieningstermijn kunt u vinden in het provinciale loket.

2018-02-14T11:13:31+00:00 februari 14th, 2018|Nieuwsberichten|Reacties uitgeschakeld voor Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten