Dag van de Ondernemer

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar op vrijdag 16 november!

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 16 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

VNO-NCW Midden ondersteunt dit initiatief van harte en heeft samen met MKB-Nederland Midden relaties in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht geënthousiasmeerd om mee te doen aan de Dag van de Ondernemer.
En met succes.

Bekijk hier alle activiteiten.