Laat je bedrijf groeien met de voucherregeling van Flevoland!

Wil je groeien en ontwikkelen en heb je daarvoor advies of expertise nodig? Maak dan gebruik van de voucherregeling Flevoland en ontvang 50% van je investering terug. MKB- ondernemers uit Flevoland kunnen nu gebruik maken van de voucherregeling om kennis in te schakelen om te groeien.

De voucherregeling biedt kansen om je bedrijf verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden en de volgende stap te zetten. Er zijn vouchers beschikbaar voor het inschakelen van kennis & expertise, voor persoonlijke ontwikkeling en/of voor een bedrijfsscholingsscan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschakelen van een persoonlijke coach of voor een groeiplan. Je kunt tussen de € 5.000,- en € 15.000,- terug ontvangen, afhankelijk van de in te zetten voucher.  De vouchers zijn eenvoudig en snel aan te vragen via: www.voucherregelingflevoland.nl

Een aanvraag indienen voor een voucher is snel en eenvoudig en kost 20-30 minuten van je tijd. Na een persoonlijk of telefonisch QuickScan-gesprek met één van de business developers van OMFL weet je binnen 4-8 weken of je aanvraag is goed gekeurd.

Je kunt hier klikken voor de flyer van de voucherregeling van Flevoland.