Nieuwjaarsbijeenkomst versnelling Circulaire Economie

//Nieuwjaarsbijeenkomst versnelling Circulaire Economie

Nieuwjaarsbijeenkomst versnelling Circulaire Economie

VNO-NCW provincie Utrecht, samen met MKB Midden en gemeente Amersfoort organiseren op 18 januari 2018 een nieuwjaarsborrel voor ondernemers uit de regio Amersfoort die werk willen maken van circulair ondernemerschap.

Het afgelopen jaar heeft de gemeente Amersfoort, samen met partners en ondernemers in de stad,
ontdekt dat de transitie naar een circulaire economie de toekomst heeft en een robuust
toekomstperspectief biedt. Overstappen op circulair ondernemerschap kan Amersfoort 57 miljoen euro per jaar opleveren en 400 nieuwe arbeidsplaatsen. Tel daar bij op dat de circulaire economie innovatie en milieuwinst oplevert, dan kan het niet anders dan dat we de handen ineenslaan om – als koploper van de nieuwe economie – de circulaire transitie in de versnelling zetten.┬áHet afgelopen jaar heeft de gemeente Amersfoort, samen met partners en ondernemers in de stad, ontdekt dat de transitie naar een circulaire economie de toekomst heeft en een robuust toekomstperspectief biedt. Overstappen op circulair ondernemerschap kan Amersfoort 57 miljoen euro per jaar opleveren en 400 nieuwe arbeidsplaatsen. Tel daar bij op dat de circulaire economie innovatie en milieuwinst oplevert, dan kan het niet anders dan dat we de handen ineenslaan om – als koploper van de nieuwe economie – de circulaire transitie in de versnelling zetten.

Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via vermeulen@vno-ncwmidden.nl. Vermeld in de e-mail s.v.p. uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres. U ontvangt daarna per mail een ontvangstbevestiging.
Neem vooral uw collega-ondernemers mee! Deelname is gratis.

2018-01-15T16:49:49+00:00 januari 5th, 2018|Nieuwsberichten|0 Comments