Uitnodiging Jaarbijeenkomst Stichting SBI

Er wordt in deze jaren veel van onze ‘polderinstituties’ gevergd om bij te dragen aan de oplossing van de grote sociaal-economische vraagstukken. En tegelijk staan ze meer dan ooit onder druk, door globalisering, individualisering en populisme. Ze zullen moeten anticiperen op (internationale)trends en tegelijkertijd de agenda voor de toekomst moeten (durven) neerzetten, er is geen alternatief.
Telkens is daarbij weer de vraag vanuit welke waarden en mensvisie we naar deze vraagstukken kijken en antwoorden formuleren. Duurzaamheidsdenken en dito doen is in ieder geval onderdeel van iedere dialoog. We zien dat ook terug in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Het is niet voor niets dat het SBI sinds dit jaar ook een officieel SDG-House is.

Dat alles is de reden dat we enkele hoofdrolspelers van de ‘polder’ hebben uitgenodigd om over hun rol in de sociaal-economische wereld van vandaag en hun visie op mens, organisatie en samenleving met ons te spreken.

Landgoed Zonheuvel verrast u ook graag ook op een creatieve culinaire wijze. Dus een lunchbuffet vooraf en een hapje en drankje na afloop zorgen voor een (h)eerlijke start en een mooie afsluiting.

Wij nodigen  u graag uit om onze gast te zijn bij de jaarlijkse SBI-bijeenkomst op Campus Landgoed Zonheuvel op:

woensdagmiddag 16 januari 2019

aanvang/ inloop              13.00 uur (met lunchbuffet)
aanvang programma      14.00 uur
einde                                  16.30 uur (aansluitend hapje & drankje)
waar                                 Hotel en Congrescentrum Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 Doorn

Klik hier voor meer informatie over het programma en u kunt zich aanmelden voor deze  jaarbijeenkomst bij info@stichtingsbi.nl